Viden

Vidensdeling og Kollaborative læringsforløb

I PLAY tilbyder vi foredrag og læringsforløb, der tager afsæt i at styrke og inspirere nye måder at handle på som virksomhed, team eller fagperson.  

Vores forløb har et stærkt kollaborativt sigte og tager altid udgangspunkt i at gøre det sammen med deltagerne.

Foredrag

I PLAY tilbyder vi foredrag for offentlige og private organisationer samt andre civilsamfundsaktører, der ønsker at få indsigt i, hvordan man som organisation kan være med til at skabe forståelse, rum og rammer for, at alle mennesker kan være en del af samfundets positive fællesskaber.

Vi har stor viden inden for innovativt socialt arbejde, organisering af selvstyrende teams og medarbejderdrevende organisationer. Vores fokus er, hvordan man som organisation kan være med til at sikre en sund og udviklende virksomhed, der formår at sætte medarbejderne og deres kompetencer i spil.

Vi tilbyder foredrag som omhandler:

 • Innovativt socialt arbejde
 • Selvstyrende teams
 • Ledelse i en medarbejderdrevet organisation

Vi tilbyder forskellige foredragsholder, som alle har erfaring med arbejdet inden for de ovenstående emner. Kontakt os for mere information om foredragsholderne og jeres specifikke præferencer.

Aktionslæring

I PLAY går vi til roden af problemet og involvere os aktivt i forandringsprocesser, som omhandler socialt arbejde. Det kan være i foreningen, i folkeskolen eller i socialfaglige virksomheder. Et aktionslæringsforløb tager afsæt i at afdække, teste og forankre nye måder at organisere og håndtere en given problemstilling på.

Vi er interventionssøgende og arbejder sammen med deltagerne om at udarbejde modeller og nye måder at handle på, som kan være med til at afhjælpe problemstillingen.

Et aktionslæringsforløb tager afsæt i:

 • Medarbejderne og ledernes behov for forandring
 • Medinddragelse og aktiv involvering
 • Fokus på robuste og vedvarende forandringer

Et forløb med aktionslæring afsluttes med en evaluering af forløbet, som kan synliggøre potentialer for at udbrede det til andre dele af organisationen eller til samarbejdspartnere. I er velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvordan vi sammen kan være med til at udvikle jeres organisation.

Undervisning

I PLAY tilbyder vi undervisningsforløb med udgangspunkt i udvikling af socialt entreprenørskab, pædagogens rolle i folkeskolen og tværprofessionelt samarbejde.

Et undervisningsforløb i PLAY er bygget op om både teoretiske og empiriske perspektiver på, hvordan man som fagperson i det sociale arbejde er med til at skabe forløb, der er meningsgivende for målgruppen, der arbejdes med.

Vi tilbyder undervisningsforløb inden for områderne:

 • Den brobyggende og faciliterende pædagogiske rolle
 • Medinddragelse og samskabelse
 • Aktivitetspædagogik

Vores undervisningsforløb tilrettelægges efter jeres behov og målsætninger. Kontakt os for mere information, og hør hvordan vi kan tilbyde undervisning, der passer til jer.  

Legeinstruktør

Med legeinstruktørmodulet får I viden, færdigheder og kompetencer til at facilitere lege og aktiviteter for børn og unge. Som legeinstruktør bliver I introduceret til lege og øvelser, hvor alle kan være med uanset niveau. Modulet er målrettet praksisnære måder at instruere, motivere og igangsætte lege og aktiviteter.

Som legeinstruktør får I:

 • Praktisk viden om lege og fysisk bevægelse
 • Viden og færdigheder som vært
 • Viden og færdigheder om formidling og instruktion

Legeinstruktørmodulet henvender sig både til unge og voksne, der ønsker at styrke deres viden og kompetencer til at igangsætte lege og øvelser til events eller i en forening. Kontakt os for at høre mere om tilrettelæggelsen af modulet.

Se ydelser inden for