Sundhedsfremme

Forebyggelse og sundhedsfremme

Sundhedstyrelsen anbefaler ½ times fysisk aktivitet om dagen for voksne mellem 18-65 år udover de almindelige hverdagsaktiviteter. Det er vigtigt for helbredet og er med til at forebygge livstilsygdomme.

I PLAY tilbyder vi skræddersyet løsninger til en sund og aktiv hverdag, som er med til at øge livskvaliteten. Målet er at sikre et vedvarende fysisk aktivt liv, som skaber et sundt og værdigt liv.

Worktivity

Som virksomhed kan I være med til at sikre en sund og aktiv hverdag for jeres medarbejdere.

Med Worktivity får jeres medarbejder mulighed for at være fysiske aktive på en alternative måde på arbejdet. Det er med til reducere sygefravær og øge den generelle sundhed.

Et Worktivityforløb tager udgangspunkt i øvelser og aktiviteter, der kan inkorporeres på arbejdspladsen. Det kræver ingen særlige faciliteter eller redskaber.

Worktivity er med til at:

  • Øge medarbejdernes fysiske aktivitet i hverdagen
  • Forebygge livsstilssygdomme   
  • Styrke virksomheden sociale kapital 

Et forløb i jeres virksomhed skræddersys efter ønsker og behov og tager altid udgangspunkt i virksomhedens præferencer og behov. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Holdtræning

Træning med andre har mange fordele. Det er oftest sjovere, mere motiverende og kan være med til at holde hinanden til ilden. Træning med andre har også en afstressende effekt og kan reducere stressniveauet med op til 26 %.

Vi tilbyder oprettelse af holdtræninger i jeres lokalområde med fokus på funktionel fysisk træning. Holdtræningen kan både være matrikelløs eller have en fast lokation alt efter mulighederne.

Vi tilbyder:

  • .Funktionel træning
  • Yoga og mobility
  • Diverse boldspil

Holdtræning tager udgangspunkt i deltagernes motivation og interesse for at deltage. Vi tilpasser træningen, så alle både kan være med og bliver udfordret. Kontakt os for at høre om mulighederne for etablering af holdtræning i jeres lokalområde.

Personlig træning

Vi tilbyder i PLAY skræddersyet forløb til dig, der ønsker en mere fysisk aktiv hverdag. Med en personlig træner udarbejder I realiserbar mål og delmål, og hvordan I sammen opnår mere fysisk bevægelse i hverdagen.

Træningen kan både tage udgangspunkt i muskelopbygning, vægttab, mobilitet eller genoptræning. Det afhænger af, hvad du ønsker at opnår med din træning.

Med en personlig træner får du:

  • Tilrettelagt træningsprogram skræddersyet specifikt til dig
  • Viden om let tilgængelige øvelser og træningsformer
  • Lysten og motivationen for en fysisk aktiv hverdag

Forløbet tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, og tilpasses efter tid, sted, mål og motivation for bevægelse.

Vi anbefaler to træninger om ugen sammen med din personlige.

Se ydelser inden for