Samarbejdspartnere

Gør en forskel sammen med os

Vil jeres virksomhed gerne være med til at tage et socialt ansvar, bidrage til et sundere og mere bæredygtigt liv og styrke jeres CSR profil?

I PLAY er vi altid på udkig efter nye sponsorere og samarbejdspartnere, som tør at gå forrest i udviklingen af velfærdsfremmende projekter. Mulighederne er mange og vi er åbne for nye tiltag, som kan være med til at skabe social værdi for andre.

Med et samarbejde med PLAY, får I ikke kun leveret en ydelse med kvalitet og meningsfuldt indhold. I får også mulighed for at sætte jeres aftryk på kommende projekter, der har til formål at styrke, børn, unge og voksne der står uden for samfundets mange fællesskaber.

Bliv samarbejdspartner

Vi er altid interesseret i at indgå i nye og spændende samarbejdsprojekter med alle typer virksomheder, der ønsker at tage et socialt ansvar.

Som samarbejdspartner får I mulighed for at løse samfundsmæssige problemstillinger sammen med os. I kan støtte med jeres service eller produkt, jeres kompetencer, gennem fælles markedsføring, gennem jeres brand eller tilbyde praktikpladser til nogle af dem som vi samarbejder med.

Læs mere om vores forskellige projekter under cases og bliv inspireret til, hvordan vi kan samarbejde.

Bliv sponsor

Din virksomhed kan blive sponsor for PLAY og være med til at løse samfundsmæssige og sociale problemstillinger på nye måder.

Som sponsor kan I indgå i et strategisk og længervarende samarbejde, hvor vi sammen udvikler løsninger, som er med til at skabe værdi for jeres virksomhed og de børn, unge og voksne, som vi samarbejder med. Det kan være sponsorater på nye eller eksisterende projekter.

Kontakt os på +45 51 27 99 82 eller play@playdk.dk for at høre mere om muligheden for at blive sponsor.

Samarbejdspartnere