Events

Events og civilsamfundsopbygning

Events er en unik mulighed for at mødes på tværs og binde mennesker sammen tættere sammen. Uanset om der er tale om borgere i et lokaleområde, institutioner eller faggrupper.

Hos PLAY tilbyder vi skræddersyet eventløsninger til virksomheder, skoler, bydele og andre aktører, der ønsker at øge kendskabet til hinanden og styrke fællesskabet.

Energizer

Energizer er for jer, som skal afholde et større event og gerne vil tilbyde jeres gæster en unik oplevelse.

I PLAY tilbyder vi Energizers til events, hvor gæsterne bliver introduceret til et energiboost. Det skaber sammenhold, smil på læben og er med til ændre fokus for et kort øjeblik.

En Energizer er et godt valg, hvis gæsterne skal arbejde tæt sammen i løbet af jeres event og har brug for at blive brangt tættere på hinanden inden de starter op.  

Energizer er et oplagt valg hvis I skal afvikle:

  • Seminar
  • Konference
  • Kick-off

En energizer til jeres event kan vare alt fra 5 min til flere timer alt efter behov og præferencer. Kontakt os for yderligere information.

Idrætsdag

I PLAY tilbyder vi afholdelse af idrætsdag for jeres skole eller institution med fokus på leg og bevægelse. Vi er eksperter i aktivitetspædagogik og garantere en sjov og spændende dag, som giver eleverne sved på panden på en alternativ måde.

Vi arrangerer både idrætsdage på tværs af skoler, specifikke klassetrin eller en enkelt klasser. Alt afhængig af, hvad jeres skole eller institution har brug for. Vi varetager alt fra udvikling af koncept til kontakt med lokale samarbejdspartnere og afvikling.  

Med en idrætsdag sammen med PLAY får I:

  • En sjov og bevægelig dag med alternative fysiske aktiviteter
  • Stærkt sammenhold og godt kammeratskab
  • Indblik i idrætsgrene, som kan inspirere til et aktivt fritidsliv

Kontakt os for mere information og få et tilbyd, der passer til jeres behov.

Civilsamfund

Afholdelse af events som et led i opbygning af et aktivt og mangfoldigt civilsamfund, er et effektivt redskab til at bringe lokale borgere og virksomheder sammen i lokalområdet.

I PLAY sætter vi en ære i at bringe folk sammen og etablere nye fællesskaber, som kan være med til at skabe et trygt, aktivt og mangfoldigt lokalområde. Vi kan varetage alt fra konceptudvikling til kontakt med relevante lokale aktører samt afvikling og evaluering. Alt afhængig af jeres behov.

Med afholdelse af events som led i civilsamfundsopbygning får I:

  • Øget tryghed i lokalområdet
  • Stærkt lokalt fællesskab
  • Styrket fritidslivet lokalt

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvad vi kan gøre for at sætte skub i jeres bydel.

Se ydelser inden for