Worktivity

Worktivity med Sundhed- og Omsorgsforvaltningen

I PLAY skræddersyer worktivityforløb med fokus på fysisk aktivitet, mobilitet og energiboost. Programmet tilpasses til medarbejderenes behov og ønsker. Det kan være alt fra 20 min. træning i arbejdstøjet på kontoret til 90 min. fysisk træning efter arbejdstid iklædt træningstøjet. Indholdet er alt fra basis stræk og bevægelse, som kan være med til at løsne op ved stillesidende arbejde til teambuilding, der forstærker fællesskabet blandt kollegaerne. Det handler om at få rørt sig og få fornyet energi.

I et samarbejde med Sundhed- Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har vi udviklet et Worktivitypogram, som er tilpasset medarbejdernes behov for brvægelse. Formålet med Worktivityforløbet har været at skabe mere energi i hverdagen og forebygge gener i forbindelse med stillesiddende arbejde. Medarbejderne er blevet introduceret til fysiske aktiviteter én gang om måneden. Programmet er varierende fra gang til gang og tager udgangspunkt i at styrke de store muskelgrupper, arbejde med smidighed af led og muskler og pulstræning. Træningen finder sted både udendørs, på kontoret, i frokoststuen og til større konference.